Circuit op Mettet - Jules Tacheny

World RX of Benelux

World RX of Benelux

Na een afwezigheid van vijf jaar is het wereldkampioenschap rallycross terug in Mettet!

Het circuit Jules Tacheny was in het verleden, tussen 2014 en 2018, reeds organisator van de WRX. Op het aantrekkelijke en bochtige Djobin-circuit zijn enkele pagina’s van het wereldkampioenschap geschreven tijdens die periode. Loeb, Solberg, Kristoffersson en zelfs wijlen Ken Block, de meest prestigieuze piloten hebben in Mettet verrast en fantastisch gepresteerd.  Een selectie van de beste piloten van vandaag zal komen strijden om de overwinning tijdens een raceweekend dat nu al bloedstollend belooft te worden. 

Met zijn uitdagende en geliefde circuit heeft het circuit in de provincie Namen altijd al een uitzonderlijk spektakel geboden aan zijn publiek, dat ideaal geplaatst is, met een perfect zicht op het hele circuit.  Net als zijn Britse tegenhangers in Lydden Hill of het Duitse circuit van Estering, heeft het circuit van Jules Tacheny mee aan de basis gelegen van de intense en unieke rallycross sport. De opeenvolgende bochten op grind èn asfalt vormen de ideale omstandigheden voor helse sprints met veel contact en spektakel.

Mis de terugkeer van ’s werelds beste rallycrossers naar Mettet niet voor de 5e ronde van het WRX 2023 kampioenschap!

Als je problemen hebt met de restitutie zonder contant geld, neem dan contact op met dit e-mailadres: support-customer@emisys.com

 

Restitutie zonder contant geld tot 20 augustus 2023

World RX of Benelux