Circuit op Mettet - Jules Tacheny

FIM Supermoto World Championship Grand Prix of Mettet 2023

FIM Supermoto World Championship Grand Prix of Mettet 2023

Al meer dan 35 jaar klopt het hart van Mettet op het ritme van de legendarische Superbiker. Dit jaar, tijdens zijn 36e editie, is het event voor het eerst de gastheer van het FIM Supermoto World Championship. Als bonus heeft de S1 GP de Superbiker in België uitgekozen als locatie voor de zesde en laatste ronde van hun kampioenschap. Het S1 GP seizoen start op 30 april in Italië op het circuit van Busca.

Een wereldkampioenschap betekent een formidabel deelnemersveld! Deze wedstrijd op hoog niveau brengt de beste piloten ter wereld samen voor een dag vol spannende races op het circuit in Mettet. Marc-Reiner Schmidt, Thomas Chareyre, Ellia Sammartin, Lukas Hollbacher: de grote namen van Supermoto discipline komen tijdens hun finaleronde strijden om de wereldtitel. De S1GP in Mettet zal ook de gelegenheid zijn om het jonge, aanstormende talent uit het Europees Junior Supermoto Kampioenschap te zien.

Deze spectaculaire discipline zal u een adembenemende show bieden waar driften en sprongen elkaar opvolgen op een fantastisch circuit bestaand uit asfalt en onverhard.

Vanaf nu heeft u geen excuus meer om deze S1 GP finale niet te komen bekijken tijdens de 36e Superbiker in Mettet op 6, 7 en 8 oktober 2023!

Praktische info

  • Waar : Circuit Jules Tacheny – Mettet
  • Wanneer : 6-7-8 oktober 2023
  • Inschrijvingen : 
  • Ticket :
FIM Supermoto World Championship Grand Prix of Mettet 2023