Circuit op Mettet - Jules Tacheny

Business/Incentives

Alles in formules

Business/Incentives

Incentive Supermoto en Dirt Track

Supermoto

Gevestigde namen of amateurs, bedrijven, klanten en werknemers, collega’s, leveranciers, vrienden, …iedereen is welkom om TM-coureur te worden en unieke momenten van plezier en adrenaline te beleven.

Wij stellen 11 TM SMX 300 motoren tot uw beschikking. Deze motoren zijn gekozen voor hun toegankelijkheid en originaliteit in de motorsport. Ze worden door TM Racing Belgium geprepareerd als echte wedstrijdmotoren, maar toch kan iedereen er mee rijden.

U kunt ervoor kiezen om met uw klanten of medewerkers aan één of meerdere manches voor het Belgisch Kampioenschap Supermoto deel te nemen of om de 11 motoren een hele of halve dag te huren voor een buitengewone belevenis op het Circuit Jules Tacheny.

Dirt Track 

Bent u een beginnende of ervaren motorrijder? Kom en leer rijden op onze Dirt Track, uniek in België. Wij hebben 4 AJP en 4 YCF tot uw beschikking om deze discipline te ontdekken! Dirt Track is de ideale training voor alle motorrijders.

Incentive Rallycross

Zin in Rallycross als incentive voor het personeel van uw onderneming ? Wij maken het mogelijk ! Wij stellen tot 10 picks-ups SsangYong Actyon Sports – de wagens waarmee ook de SRX Cup gereden wordt – tot uw beschikking. Het is een unieke gelegenheid om deze buitengewone discipline te ontdekken in een sfeer van fun en gezelligheid.

De wagens en de uitrusting staan de gehele dag tot uw beschikking. Iedereen kan deelnemen aan deze activiteit, of je nu amateur- of professioneel coureur bent. Dankzij onze ‘op maat’-formules zijn de mogelijkheden voor incentive onbeperkt.

Business/Incentives