Circuit op Mettet - Jules Tacheny

Belgian Motorcycle Academy

De VZW die jongeren helpt om terug te keren naar de top van de motorcompetities !

Belgian Motorcycle Academy

Sinds zijn oprichting is het Circuit Jules Tacheny altijd een uitstekend trainingsparcours geweest. In het verlengde van deze activiteiten en om deze kwaliteit nog te verbeteren, heeft het Circuit de krachten gebundeld met de Waalse Motorrijdersbond van België, de Belgian Motorcycle Fund en Zelos om samen de ASBL Belgian Motorcycle Academy op te richten.

Deze academy, uniek in België, geeft jonge talenten tussen 7 en 17 jaar toegang tot een ultramoderne opleiding om hen in staat te stellen de toppen van de internationale motorcompetities te bereiken.

Deze scholing verricht nuttig sociaal werk, door op een democratische en egalitaire manier opleidingen aan te bieden en tegelijkertijd de noodzakelijke en onmisbare veiligheid voor de inzet van jonge motorrijders te garanderen. Inderdaad, het Circuit en de 3 andere stichtende leden nemen een belangrijk deel van de kosten voor hun rekening en verminderen de instapkosten voor de leerlingen met vijf.

Ook u kunt deel uitmaken van het succes van morgen door de jonge motortalenten van vandaag te steunen. Een bijdrage aan de Belgian Motorcycle Fund, vanaf 40 euro, geeft recht op een fiscaal attest. Dit wordt jaarlijks per post uitgereikt, via de Koning Boudewijnstichting, die de Belgian Motorcycle Fund herbergt, op naam van de rekeninghouder van waaruit de schenking wordt gestort.

 

 

Bankgegevens :

Koning Boudewijnstichting

BE10 0000 0000 0404 – BIC : BPOTBEB1

Gelieve de volgende mededeling te gebruiken : ***019/2150/00081***

Belgian Motorcycle Academy